HYDRODERMABRASIE

Wat is hydrodermabrasie?

Hydrodermabrasie is de innovatieve opvolger van microdermabrasie. Beide behandelingen bieden een zeer effectieve dieptereiniging van de huid. Bij Hydrodermabrasie wordt een zuiverende vloeistof onder vacuüm en met hoge snelheid op en in uw huid gespoten. Ronddraaiende bewegingen zorgen ervoor dat dode huidcellen en onzuiverheden worden verwijderd. Tegelijkertijd wordt uw huid enorm gehydrateerd door het zuivere vocht wat aan de huid wordt afgegeven.

Hydrodermabrasie combineert exfoliatie van de huid met het inbrengen van actieve werkstoffen in de diepere huidlagen. Vitaminen, hyaluronzuur, salicylzuur of andere actieve werkstoffen worden tijdens de behandeling aan de huid afgegeven en zorgen voor een verbetering van de huid van binnenuit.

De behandeling

Tijdens een hydrodermabrasie behandeling worden dode huidcellen en onzuiverheden pijnloos verwijderd door middel van gecontroleerde en krachtige stralen van een zuiverende vloeistof. Tegelijkertijd worden er actieve werkstoffen diep in de huid afgegeven. In tegenstelling tot de microdermabrasie worden bij hydrodermabrasie geen kristallen gebruikt die de huid slijpen. Deze methode is een stuk comfortabeler en hierdoor ook geschikt voor de gevoeligere huid. Een bijkomend voordeel is dat hydrodermabrasie ook in de zomer (met zonnig weer) kan worden toegepast. 

Effectiviteit:

  • Verwijderen van onzuiverheden

  • Huidveroudering

  • Verminderen van acne of acnelittekens

  • Verminderen van grove poriën

  • Verhelpen van een droge huid

  • Verminderen van pigmentatie

 

Na de behandeling

U ziet direct na de hydrodermabrasie behandeling dat uw huid intensief is behandeld. Na de behandeling wordt door onze specialisten aangeraden om uw huid met uiterste zorg te behandelen. De huid is nu verdund en erg gevoelig voor invloeden van buitenaf. Gebruik alleen cosmetica producten die geschikt zijn voor nazorg bij specialistische huidbehandeling met tenminste SPF 30 met UV-A en UV-B bescherming. De huid is door de behandeling namelijk tijdelijk zijn natuurlijke bescherming tegen UV stralen kwijt, waardoor het nog gevoeliger wordt voor pigmentverschuivingen en voor zonbeschadigingen.

Boek 24/7 online je afspraken