COLOMBIAN BUTT LIFT

Colombian butt lift

Eén van de pluspunten van vrouwen zijn haar mooie rondingen, haar stevige gemodelleerde dijen en billen.  Helaas, de realiteit is dat met het verstrijken van de tijd de spieren zacht worden en de huid verouderd, er ontstaat cellulitis, een nachtmerrie voor velen. Losse huid, vet plooien en cellulitis is meestal te vinden op de dijen en billen waardoor een vrouw zich onaantrekkelijk voelt.

 

De behandeling
Door middel van vacuüm therapie bieden wij de oplossing. Om ervoor te zorgen dat je billen zo mooi mogelijk zijn is het van belang deze goed te behandelen. Veel vrouwen die hun billen trainen hebben namelijk het probleem dat deze niet goed rond worden. De vacuümmachine helpt bij het mobiliseren van de vet cellen op de gewenste plek. Ook lift het je billen of borsten geleidelijk en pompt het je billen of borsten omhoog. Gelukkig kan je met behulp van de vacuüm therapie op een natuurlijke manier je billen vergroten. De vacuüm therapie, is een niet-invasieve manier om de billen te vergroten door middel van zuigkracht. 

Risico

Er zijn geen risico's bij deze behandeling, het is juist heel goed voor je lichaam. De procedure bevordert de bloedcirculatie, verwijdert gifstoffen en klonterige vetafzettingen. Daarnaast geeft het contour en hervormt het je billen op een mooie, natuurlijke en betaalbare manier.

 

​Effectiviteit:

  • Tilt je billen met maximaal 70%

  • Onmiddellijke resultaten bij kuur 

  • Geen operatie, geen pijn, geen down time

  • Verbeterde lichaam toon en vorm

  • Geen bijwerkingen

  • Verbetert de bloedcirculatie

 

Na de behandeling:
Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 12 tot 24 behandelingen genoeg. Dit is een gemiddelde indicatie, de resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon. Iedereen is uniek: dit is afhankelijk van de huid, interne en externe factoren zoals de hormonale huishouding in het menselijk lichaam. Zodra het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om eens per 1 tot 2 maanden terug te komen voor onderhoudsbehandelingen.

Boek nu je afspraak!