ANTI CELLULITE

Wat is anti cellulite massage?

Bij de anti cellulite massage zorgt de specialiste dat de doorbloeding sterk wordt gestimuleerd waarbij veel zuurstofrijk bloed naar de cellen gebracht wordt. De processen naar een gladdere en stevigere huid worden geactiveerd. Er zijn diverse massage technieken en tools geschikt om cellulite te bestrijden waardoor iedere behandeling ander is. De behandelde zones worden strakker en het weefsel wordt steviger.

 

Tijdens de behandeling

Er wordt gebruik gemaakt van aromatische huid verbeterende olies van Bellabaci. De specialiste smeert de huid in en behandeld deze voor op de massage. Door de technieken wordt het verkleefde en stugge bindweefsel los gemasseerd en worden afvalstoffen op een natuurlijke manier afgevoerd. Dit lukt alleen door de huid stevig te masseren middels rollende bewegingen of vacuüm tools zoals cupping cups.

Effectiviteit:

  • Strakkere huid

  • Minder cellulite

  • Versteviging van het bindweefsel

  • Gezondere huidconditie

  • Zachtere huid

Na de behandeling

De huid is rood en kan blauwe plekken krijgen in de dagen na de behandeling. Het bindweefsel kan zwellen en u kunt spierpijn en gevoeligheid van de huid ervaren. De behandelingen dienen in kuurverband gestart te worden. Na 6 behandelingen ziet u resultaat.

Boek 24/7 online je afspraken